www.ilosanomapiiri.fi    

Varkkujen saarnatekstien kysymysten tavoite

Varkkujen saarnatekstien kysymysten ideana on mahdollistaa kevyellä suunnittelulla varkuille suunnattua omaa ohjelmaa saarnan ajaksi. Varkkujen ilosanomapiirin taivoitteena on myös toimia siirtymävaiheena pyhäkoulusta kirkonpenkkiin saarnaa kuuntelemaan.

Kysymyssarjat on muokattu Mailis Janatuisen kysymysten pohjalta valitsemalla mukaan varkuille sopivia kysymyksiä ja hieman sanamuotoja muokkaamalla. Kysymyksiä on tarkoituksella enemmin liikaa kuin liian vähän, jotta ne eivät lopu kesken. Vetäjä jättää tarvittaessa osan kysymyksistä väliin huolehtien kuitenkin siitä, että joka kohdasta kysytään jotain ja että mukaan tulee myös lopun kokoavia kysymyksiä, jotta tekstin pääviesti tulee varmasti selväksi.

Kaikki evankeliumitekstit tai aikuisille suunnatut aiheet eivät sovellu yhtä hyvin varkujen ilosanomapiiriin, joten sellaisina pyhinä käytetään jonkin toisen vuosikerran tekstiä ja kysymyksiä. Pääaihe pysyy kuitenkin samana.

Varkkujen ilosanomapiirin voi aloittaa näyttämällä päivän tekstikohdan LUMO-videolta. Videot löytyvät kunkin kysymyssarjan lopusta.

Lue ohjeet ilosanomapiirin vetäjälle ennen kuin aloitat ilosanomakysymysten käyttämisen!

© www.ilosanomapiiri.fi