www.ilosanomapiiri.fi    

Hei te ilosanomapiirin ystävät!

Haluasin kertoa, että aloitin uuden piirin ja miten siinä kävi. Käsiini siis osui SRO:n teologipäivillä ilosanomapiirioppaasi. Tunsin heti, että tämähän on nyt tätä minun juttuani. Olin jonkin aikaa jo rukoillut, että Herra voisi johdattaa minua löytämään paikkani Hänen työssään. Siitä lähtien olen unelmoinut ja rukoillut ilosanomapiirini puolesta. Sain koulukaverin mukaan vetäjäksi. Sitten aloin kutsua ihmisiä, kun saatiin päivät sovittua.

Ensimmäisenä kertana viime perjantaina meille tuli "tupa täyteen." Meitä oli kahdeksan 19-29-vuotiasta, enimmäkseen opiskelijoita. Mukana oli tyttö, joka ei halunnut puhua mitään, mutta silti istui sitkeästi loppuun asti. Hänen piti olla alunperin vain kuskina, mutta rukoilin ennen piiriä, että hän jäisi ainakin kuuntelemaan ja niin sitten kävikin. Loppukahveilla hän vaikutti iloiselta ja luulen hänen olleen helpottunut, ettei häntä pakotettu mihinkään. Kaikki suhtautuivat häneen hienosti, eikä minään kakkosluokan kansalaisena. (sellaistakin on joskus kuultu, että uskikset suhtautuisivat näin ei-uskoviin.)

Näyttää siltä, että piirin jakaminen on kohta aiheellista. Kiinnostusta piiriä kohtaan on ollut meidän oppilaitoksessamme aika paljon. Ihmiset ovat kutsuneet itse itsensä mukaan etteivät vaan jäisi paitsi jostain kiinnostavasta. Liikuttavaa.

Palaute ensimmäisestä kerrasta oli loistava:

Kiitos Mailis tästä ilosanomapiirityöstä jota olet tehnyt. Sinulla oli jokin kurssi, jossa kerrottiin miten kysymyksiä voisi laatia itsekin. Onkohan tätä materiaalia jossakin tai onko jotain kurssia tiedossa pääkaupunkiseudulla?

Iloinen ilosanomapiirin vetäjä Hanna V. Helsingistä

>Lisää palautetta