www.ilosanomapiiri.fi    

Ilosanomapiiri Åbo studentmissionissa

Noin kolme vuotta sitten aloitimme ensimmäisen ilosanomapiirin Åbossa. Ensimmäisen vuoden se oli hyvin pieni ja tuntui välistä melkein elinkelvottomalta. Nyt olemme kuitenkin tosi iloisia, ettemme silloin antaneet periksi. Syksyllä 2001 ryhmästä tulikin äkkiä suuri, monia fukseja ja muitakin opiskelijota liittyi mukaan. Ryhmän kasvu jatkui ja mitä enemmän porukkaa tuli, sitä useammat kuulivat raamattupiiristämme ja tahtoivat liittyä mukaan.

Luulen, että kaikki mukana olleet yllättyivät siitä, miten elävä kirja Raamattu on ja kuinka todelliseksi Jeesus voi tulla raamattupiirissä. Olen kuullut tosi monen kertovan, miten paljon Jeesus heitä on ihastuttanut noissa piireissä. Usein osanottajat saavat ahaa-elämyksiä. Ja parasta kaikesta, raamattupiirit ovat olleet suurena siunauksena monelle vastauskoontulleelle. Saimme myös nähdä yhden tytön tulevan uskoon sen jälkeen, kun hän tuli mukaan raamattupiiriin. Tuo piiri vaikutti ratkaisevasti hänen uskoontuloonsa.

Olemme jakaneet alkuperäisen ryhmän moneen osaan. Viime syksynä tuntui, että katto on nyt saavutettu eivätkä ryhmät enää kasvaneet. Mutta meillä on niin hyviä kokemuksia, että aiomme sitkeästi jatkaa niiden ryhmisen kanssa, joita meillä on. Meidän täytyy tehdä työtä, että ilosanomapiirit kasvaisivat. Alussa kun tämä työmuoto tuntuu uudelta ja innostavalta, se on helppoa, mutta sitten kun siihen on totuttu, se vaatii ylimääräistä panosta. Suurin haaste on se, että opiskelijat toisivat jatkuvasti ryhmiin mukaan ystäviään, jotka eivät tunne Jeesusta. Niin kauan kuin opiskelijamaailmassa on niitä, jotka eivät häntä tunne, on myös tarve tutkia Raamattua heidän kanssaan.

>Lisää palautetta